MIG/MAG lassen met een robot

WE-Metal beschikt over verschillende MIG/MAG industriële lasrobots. Deze lasrobots zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Hierdoor ben je verzekerd van een optimale laskwaliteit en snelle afwikkeling.

Ook ontwikkelen we professionele lasmallen aan de hand van jouw product. Zo maken we het proces van MIG/MAG lassen met een robot nog iets sneller en efficiënter.

Lascellen met lasrobots

Onze lascellen zijn voorzien van enkele lasrobots, maar we hebben ook een lascel met twee 7-assige lasrobots. De robots zijn geplaatst op een track van 10 meter. Dit betekent dat we enerzijds 6 lasplekken kunnen bedienen en anderzijds met 2 robots tegelijkertijd een product kunnen lassen. Daarnaast wordt het ook mogelijk gemaakt om tegengesteld te lassen, waardoor materiaaltrek en spanningen worden verminderd.

Door de diverse mogelijkheden van de lascellen met lasrobots zo efficiënt mogelijk te gebruiken, wordt de lassnelheid verhoogd.

Robotlassen: groot werkbereik

Bij WE-Metal kunnen we producten van allerlei formaten lassen, door middel van robotlassen. Ook kunnen we met deze technologie meerdere producten tegelijkertijd verwerken.

Onze lasinstallaties zijn volledig offline te programmeren. Hierdoor kunnen de robots efficiënter werken, omdat stilstand op deze manier wordt beperkt.

Werkbereik m.b.t. robotlassen:

  • 2 lasposities met een werkbereik van 5000 x 2000 x 2000 mm
  • 4 lasposities met een werkbereik van 2000 x 2000 x 2000 mm

Maatwerk en kostenbesparing

Door gebruik te maken van de lasservice robotlassen van WE-Metal ben je verzekerd van een constante en hoge laskwaliteit. WE-Metal last metalen producten met precisie en vakmanschap.

Lassen van verschillende materialen en formaten

Elk project is anders! Dat weten wij met onze jarenlange ervaring maar al te goed. WE-Metal heeft al vele lasprojecten mogen verzorgen, met producten van diverse materialen en in allerlei formaten.

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring in het robotlassen en zorgt dat alle producten zo efficiënt en nauwkeurig mogelijk worden gelast. Het team levert maatwerk en denkt uitvoerig mee, wat voor project het ook is.

Je product laten robotlassen?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het robotlassen van metalen producten? WE-Metal vertelt graag meer over alle mogelijkheden met betrekking tot robotlassen van grote series, of onze andere mogelijkheden met betrekking tot lassen, laserlassen, handlaserlassen, verspaningsdiensten en meer.

Maak een afspraak

Vertel ons je uitdaging en wij denken geheel vrijblijvend met je mee.

Berto Iprenburg

Technisch manager