Lasersnijden

Met onze moderne lasersnijmachines maken we de meest complexe vormen uit staal, RVS en aluminium. Efficiënt, nauwkeurig en duurzaam. We verwerken grotere series én enkelstuks. Net wat jij nodig hebt.

Lees meer

Lasersnijden en ponsen

Kwalitatief en kosteneffectief ponsen doen we met de pons-lasercombi Trumpf TruMatic 7000. De ponskop zetten we in voor standaard contouren en vervormingen, de laser voor de organische buiten- en binnencontouren.

Lees meer

Lassen

Van laserlassen tot MIG- en MAG-lassen met robots. Je product laten lassen door WE-Metal betekent een soepel proces en een constante hoge kwaliteit. We lassen RVS, staal en aluminium volgens de meest innovatieve methodes.

Lees meer

Verspanen

We voeren verschillende verspanende werkzaamheden voor je uit. Samen met onze zorgvuldig uitgekozen leveranciers bieden we een breed pakket aan, van plaatwerk voorzien van laskanten tot frezen of draaien.

Lees meer

Buigen

Buigen met een hoge nauwkeurigheid? Onze kantbanken zijn uitgerust met automatische bombering, hoekmeetsysteem en buighulp. Gecombineerd met het vakmanschap van onze medewerkers betekent dit zetten op hoog niveau.

Lees meer

Afwerken

Afbramen of coaten, het zijn zomaar wat afwerkingen die WE-Metal voor je doet. Oneffenheden worden hiermee effectief verwijderd, zodat je product kant en klaar is voor verdere verwerking.

Lees meer