Ponsen metaal met de TruMatic 7000

Ga je metaal ponsen, dan is de TRUMPF TruMatic 7000 de beste machine. Hij is high-end, supermodern en combineert lasersnijden en ponsen. Hierdoor biedt hij veel voordelen op het gebied van productiviteit en flexibiliteit. Ook kun je met de TruMatic 7000 heel precies werken, wat de werkstukkwaliteit ten goede komt. Een ideale machine voor het lasersnijden en ponsen van metaal dus.

De TruMatic 7000 is geschikt voor verschillende toepassingen en materialen, waaronder staal ponsen. Voor deze ponsmachine hanteren we de volgende specificaties: de maximale afmeting van de te bewerken platen is 2.980 x 1.480 mm. De maximale plaatdikte betreft 8 mm.

Alle voordelen van LASERSNIJDEN EN PONSEN

Actieve matrijs

De TRUMPF TruMatic 7000 maakt gebruik van een actieve matrijs. Hierdoor wordt het materiaal vervormt zonder dat er krassen ontstaan.

Flexibiliteit bij vervormen

De machine biedt de hoogste flexibiliteit bij het vervormen. Hierdoor is het mogelijk voor ons om kleine aantallen én grote series te produceren.

Standaardcontouren en vervormingen met de ponskop

Standaardcontouren en vervormingen worden door de ponskop uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strips en schroefdraad tappen.

Oplossing bij missende vormen

WE-Metal kan een breed scala aan producten maken. Dit is mogelijk dankzij onze ruime verzameling van gereedschappen. Is er toch onverhoopt een vorm niet aanwezig? Dan biedt de laser uitkomst.

Hoogwaardige buiten- en binnencontouren met de laser

De laser van de TRUMPF TruMatic 7000 snijdt hoogwaardige buitencontouren en binnencontouren. De machine maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurig aan én op aangebrachte vervormingen te snijden.

Organisch snijden

De combimachine is in staat om snel organische vormen te snijden, in tegenstelling tot een pure ponsmachine. Dit biedt nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot ontwerpen.

Aluminium ponsen

Ook voor het lasersnijden of ponsen van aluminium kun je bij ons terecht. De TruMatic 7000 is vooral geschikt voor series vormen uit het dunne aluminium ponsen.

Hiervoor gelden dezelfde specificaties als voor staal. De machine kan het materiaal verwerken tot 8 mm dikte. De maximale afmeting van de te bewerken platen is 2.980 x 1.480 mm.

Ervaring en expertise

Bij WE-Metal zijn we in staat om de meest complexe vormen te snijden en te ponsen. Zijn er producten waar we geen gereedschappen voor hebben? Dan zijn deze in overleg vaak eenvoudig aan te schaffen of zelf te ontwikkelen.

Wat de vraag ook is, wat voor project het ook betreft: onze specialisten voorzien altijd in advies over alle mogelijkheden met betrekking tot productdesign en maakbaarheid. Samen zorgen wij voor meest efficiënt gelaserde producten.

LASERSNIJDEN EN PONSEN

Optimale inzet van de combimachine voor de productie van giekdelen

Je product laten lasersnijden en ponsen door WE-Metal?

WE-Metal denkt uitvoerig met je mee over innovatieve oplossingen. Wij bieden maatwerk en realiseren een product dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook kostenefficiënt is geproduceerd.

Lasersnijden en ponsen met We-Metal

Samen werken aan de mooiste metalen producten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Willem Koelewijn

Werkvoorbereider