Lasersnijden en ponsen: de voordelen

Deze machine betreft de TRUMPF TruMatic 7000: een high-end pons-/lasermachine die het lasersnijden en ponsen samenbrengt. Dit biedt allerlei voordelen op het gebied van werkstukkwaliteit, productiviteit en flexibiliteit.

Met de combimachine TRUMPF TruMatic 7000 tot onze beschikking maken we optimaal gebruik van alle voordelen van lasersnijden en ponsen.

Alle voordelen van LASERSNIJDEN EN PONSEN

actieve-matrijs.png

Actieve matrijs

De TRUMPF TruMatic 7000 maakt gebruik van een actieve matrijs. Hierdoor wordt het materiaal vervormt zonder dat er krassen ontstaan.

laser-pons-content-2b.jpg

Flexibiliteit bij vervormen

De machine biedt de hoogste flexibiliteit bij het vervormen. Hierdoor is het mogelijk voor ons om kleine aantallen én grote series te produceren.

_mg_1206.jpg

Standaardcontouren en vervormingen met de ponskop

Standaardcontouren en vervormingen worden door de ponskop uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strips en schroefdraad tappen.

_mg_1203.jpg

Oplossing bij missende vormen

WE-Metal kan een breed scala aan producten maken. Dit is mogelijk dankzij onze ruime verzameling van gereedschappen. Is er toch onverhoopt een vorm niet aanwezig? Dan biedt de laser uitkomst.

laser-pons-content-5.jpg

Hoogwaardige buiten- en binnencontouren met de laser

De laser van de TRUMPF TruMatic 7000 snijdt hoogwaardige buitencontouren en binnencontouren. De machine maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurig aan én op aangebrachte vervormingen te snijden.

laser-pons-content-6.jpg

Organisch snijden

De combimachine is in staat om snel organische vormen te snijden, in tegenstelling tot een pure ponsmachine. Dit biedt nog veel meer mogelijkheden met betrekking tot ontwerpen.

_mg_1202.jpg

Ervaring en expertise

Bij WE-Metal zijn we in staat om de meest complexe vormen te snijden en te ponsen. Zijn er producten waar we geen gereedschappen voor hebben? Dan zijn deze in overleg vaak eenvoudig aan te schaffen of zelf te ontwikkelen.

Wat de vraag ook is, wat voor project het ook betreft: onze specialisten voorzien altijd in advies over alle mogelijkheden met betrekking tot productdesign en maakbaarheid. Samen zorgen wij voor meest efficiënt gelaste producten.

_mg_1210.jpg

Een product laten lasersnijden en ponsen door WE-Metal?

WE-Metal denkt uitvoerig met je mee over innovatieve oplossingen. Wij bieden maatwerk en realiseren een product dat niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook kostenefficiënt is geproduceerd.

Lasersnijden en ponsen met We-Metal

Samen werken aan de mooiste metalen producten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

willem.png

Willem Koelewijn

Werkvoorbereider