De modernste lasersnijmachines

Met onze moderne lasersnijmachines maken we de meest complexe vormen uit staal, RVS en aluminium. Efficiënt, nauwkeurig en duurzaam. We verwerken grotere series én enkelstuks. Net wat jij nodig hebt. Liever je product laten ponsen? Ook dat is mogelijk.

Kwalitatief hoogwaardig metaal lasersnijden

Het is een echte alleskunner, onze TRUMPF TruLaser 5040 fiber. Met zijn vastestoflaser van 12 kW snijdt hij fijne en complexe vormen uit allerlei soorten metaal - tot aan het dikste constructiestaal. Het BrightLine fiber-systeem zorgt voor een consistent uitstekende werkstukkwaliteit. Daarbij levert hij niet in op snelheid: de TruLaser 5040 fiber heeft door zijn slimme hulpsystemen een ongekend hoge bewerkingssnelheid. Metaal lasersnijden op zijn best dus.

Hoe werkt lasersnijden bij WE-Metal?

01.

Met een STEP-file van je product en informatie over het aantal en type materiaal maken wij een offerte voor je. Technische vragen? Onze medewerkers helpen je graag.

02.

Is je opdracht bevestigd? Dan gaan we je product lasersnijden.

03.

We sorteren de gesneden producten en maken ze klaar voor verzending.

Duurzaam lasersnijden

Bij WE-Metal werken we zo duurzaam mogelijk. Daarom gebruiken we bij het lasersnijden geavanceerde nestingsoftware, zodat we ieder product optimaal kunnen snijden en we zo min mogelijk snijafval produceren. De kleine hoeveelheid restmaterialen die wel overblijft, hergebruiken we met behulp van ons geautomatiseerde opslagsysteem. Zo besparen we grondstoffen. Ook verbruikt lasersnijden met een fiberlaser minder energie, gassen en perslucht dan een CO2-laser. De energie-footprint per product is dus aanzienlijk kleiner.

Lasersnijden op stikstof

Wil je een stalen product na het lasersnijden coaten, lassen of epoxeren? Dan adviseren wij lasersnijden op stikstof. Dit zorgt voor een kwalitatief beter resultaat en geeft een blanke snijkant, waardoor er geen hechtingsproblemen ontstaan bij het epoxeren. We kunnen stalen producten tot 10 mm plaatdikte op stikstof snijden.

Lasersnijden op maat? WE-Metal doet ‘t voor je

Een product in staal, RVS of aluminium lasersnijden? Bij WE-Metal denken we graag met je mee. Zo komen we samen tot een topproduct: nauwkeurig, efficiënt en duurzaam geproduceerd. Een product waarmee jij weer verder kan!

Maak een afspraak

Vertel ons je uitdaging en wij denken geheel vrijblijvend met je mee.

Brando van de Peut

Operationeel manager