Plaatwerk verspanen

Laat je plaatwerk verspanen bij WE-Metal en verzeker jezelf van een werkstuk met de juiste vorm en afmetingen én een prachtig gladde afwerking. Want wij kunnen dankzij ons vakmanschap de hoogste kwaliteit in metaalbewerking garanderen.

Bij WE-Metal voeren we verschillende bewerkingen uit, om het plaatwerk te voorzien van:

  • Laskanten
  • Draadtappen
  • Verzinken (souvereinen)
  • Ruimen van gaten

Andere verspanende bewerkingen

WE-Metal biedt ook andere verspanende bewerkingen aan. Denk bijvoorbeeld aan frezen, draaien, kotteren en ruimen. Dit doen we in samenwerking met zorgvuldig gekozen toeleveranciers. Dankzij onze samenwerkingen kunnen wij een breed scala aan bewerkingen aanbieden. Zo krijg jij altijd een totaaloplossing voor je plaatwerk.

Draaien en frezen
Draaien en frezen zijn veel gevraagde verspanende bewerkingen. Ook hierin hebben we een breed aanbod van verschillende werkwijzes. Ongeacht hoe je metaalproduct eruit ziet, we maken het in orde voor je.

Investeringen in moderne verspanende machines

Kwaliteit en snelheid zijn de belangrijkste punten voor onze klanten. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom zorgen we ervoor dat we investeren in de modernste verspanende machines en technologieën.

Zo blijven we up-to-date en kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit en snelheid blijven bieden.

Ervaren en vakbekwame medewerkers

Het verspaningsproces verloopt niet alleen soepel door onze moderne machines en innovatieve technologieën. Want zonder onze ervaren en vakbekwame medewerkers zijn we nergens. Zij behalen de beste resultaten, door hun kennis en expertise met betrekking tot bewerkingen. Het is juist deze combinatie, van vakbekwame mensen en onze moderne machines, die ons in staat stelt met kwaliteit te verspanen.

Samenwerking met zorgvuldig gekozen toeleveranciers

Bij WE-Metal leggen we de lat hoog op het gebied van kwaliteit en communicatie. Daarom is het van belang dat onze toeleveranciers ook op het juiste niveau kunnen presteren.

We werken dan ook samen met toeleveranciers waarmee we een duurzame relatie hebben opgebouwd. We kunnen vertrouwen op hun kennis en kunde. Zo behalen we samen de beste resultaten.

Bezoek aan leveranciers voor effectieve supply chain

Wij waarborgen een effectieve supply chain door regelmatig een bezoek te brengen aan onze leveranciers. Tijdens deze bezoeken nemen we de tijd om gezamenlijk de beste methode van procesvoering te bespreken. Zo komen we tot een passende aanpak en de juiste prijsstelling per product.

Door deze manier van waarborging in stand te houden kunnen we altijd de beste oplossing bieden voor onze klanten. Bovendien beperken we de levertijden zo tot het minimum.

Metaal verspanen? WE-Metal ontzorgt je

Wil je metaal verspanen, dan is WE-Metal je samenwerkingspartner. Wij weten wat er nodig is om het beste resultaat te behalen en bieden een totaaloplossing aan als het gaat om verspaningsdiensten.

Verspanen met We-Metal

Op zoek naar een nauwkeurige en snelle verspaningsdienst? Neem contact met ons op en kies uit diverse mogelijkheden.

Maak een afspraak

Vertel ons je uitdaging en wij denken geheel vrijblijvend met je mee.

Brando van de Peut

Operationeel manager