WE-Metal levert hoogwaardige metaalproducten én een uitstekende service. Ons team werkt altijd klantgericht en denkt actief mee in elke stap van het proces. Houd jij ook van efficiënt werken in een innovatieve markt? Dan is een rol in ons team misschien iets voor jou! WE-Metal staat voor kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en technisch hoogwaardige kennis. Door continu te investeren in een breed aanbod van metaalbewerking, en in de opleidingen van onze medewerkers, kunnen wij constant een kwalitatief hoogwaardige dienst leveren.

WE-Metal: Plaatbewerkingen in modern machinepark

We zetten ons moderne machinepark in voor bijna ieder type plaatbewerking, zoals:

  • Lasersnijden
  • Las/pons combi
  • Buigen
  • Lassen en robotlassen
  • Assembleren
  • Diverse nabewerkingen

Onze vacatures

Filters

Werkplek

Dienstverband

Onze cultuur

Kwaliteit, veilige werksfeer, milieu

WE-Metal vindt het belangrijk om goed om te gaan met kwaliteit, veiligheid en het milieu. Dit is van belang voor de continuïteit van ons bedrijf, maar ook zeker voor het welzijn van onze medewerkers en omgeving.

Kwaliteit

Werk met gemotiveerde collega’s

Ons bedrijf draait niet alleen op machines en geautomatiseerde processen, maar ook op een gezond en gedreven team. Als zij gemotiveerd zijn, kunnen wij kwaliteit blijven leveren. 

We dragen bij aan de motivatie door optimaal te plannen, flexibiliteit en de multi-inzetbaarheid te verbeteren en door te zorgen dat medewerkers zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ervaren in hun werk. Zij krijgen de mogelijkheid tot het opdoen van nieuwe technische kennis en kunnen het aangeven als zij noodzaak zien tot veranderingen in de organisatie, bedrijfsprocessen en werkmethodieken.

Veilige werksfeer

Werk in een veilige sfeer

Veiligheid heeft niet alleen betrekking op jouw fysieke werk: je moet ook veiligheid ervaren in de werksfeer. We willen dat jij je prettig voelt, plezier hebt en respectvol met het team omgaat. 

WE-Metal streeft naar een open bedrijfsklimaat, waarin ruimte is om elkaar (medewerkers en managers) aan te spreken op mogelijke verbeteringen. Hierdoor kunnen we een nog veiliger en gezonder arbeidsklimaat creëren.

Milieu

Werk milieubewust

Met ons milieubeleid willen we ervoor zorgen dat het milieu zo min mogelijk wordt belast door onze bedrijfsmiddelen en activiteiten. Dit betekent dat we zorgvuldig nadenken over hoe we ons werk doen en welke methoden we daarbij gebruiken.

We maken bijvoorbeeld milieubewuste keuzes met betrekking tot de materialen en diensten die we inkopen. Ook zijn we alert bij het bouwen en onderhouden van onze bedrijfsmiddelen.

Onze karakteristieken

WE-Metal kenmerkt zich door:

VERTROUWDE LOCATIE, GROOTSE AMBITIES

Wij zijn gevestigd in het vertrouwde Renswoude, maar werken met grote ambities.

DIVERSIE IN MARKTEN EN LANDEN

Wij bedienen klanten in verschillende markten en landen.

GEMOTIVEERDE MEDEWERKERS

Onze medewerkers zetten de toon: zij zijn zeer gemotiveerd, nuchter en realistisch.

PASSIE EN ERVARING

Onze passie voor geautomatiseerde productie, vakmanschap en service maakt ons een ervaren speler op de markt.

SPECIALISATIES IN METAALBEWERKING

Wij zijn gespecialiseerd in lasersnijden, buigen en lassen.