Poedercoaten

Poedercoaten is een duurzame methode van oppervlaktebescherming en afwerking. Poedercoating leent zich voor toepassing op een breed gebied van materialen en producten.

Voordelen van poedercoaten

Het materiaal kan in iedere gewenste RAL-kleur worden gespoten, waardoor het een fraaie en strakke uitstraling krijgt. De aangebrachte poedercoating voorziet in een slijt- en slagvaste afwerklaag waardoor de levensduur van uw product aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien is poedercoaten milieuvriendelijk omdat er in tegenstelling tot natlakken geen oplos- en verdunningsmiddelen nodig zijn.

Waarvoor gebruik je poedercoaten?

Poedercoating is zeer breed en veelzijdig toepasbaar en wordt onder andere gebruikt om ramen en kozijnen, (balkon)hekken, geluidschermen, apparatenbouw, machine-onderdelen, plaatwerk, meubilair, decoratie- en designartikelen, fiets- en motorframes, weg- en waterbouw en verkeersattributen te beschermen en af te werken.

Jouw product laten poedercoaten?

Met deze oppervlaktebehandeling maak je je metalen product mooier, sterker en duurzamer. Laat ons met je meedenken, we helpen je graag.