Wat betekent dit precies?

De NEN ISO 15614-11-norm stelt strenge eisen aan procedures voor het laserlassen van metalen. Het feit dat we nu gecertificeerd zijn volgens deze norm bevestigt dat de procedures van WE-Metal garant staan voor een solide werkproces en een uitstekend eindresultaat. Kortom: ons vakmanschap staat nu zwart-op-wit!

Een macrofoto van een stompe lasnaad. Materiaal S700MC, dikte 4 mm.

Wat houdt dat in voor jou als klant?

De certificering versterkt ons vermogen om jouw producten nog beter te maken met consistent hoogwaardige lasverbindingen. Je kunt vertrouwen op onze expertise en precisie, ook bij de complexere lasprojecten. En natuurlijk blijven we ons richten op de innovatie en continue verbetering van onze technologie├źn.

Wist je dat: WE-Metal ook alle middelen in huis heeft om lasonderzoek uit te voeren? Ook zijn onze lasspecialisten (IWT en VT2-2) opgeleid tot visueel lasinspecteur volgens de ISO 5817-norm.

Ook je product laten laserlassen door WE-Metal?

We hebben de technologie, kennis en ervaring in huis om een topproduct voor je te maken. Dus vertel ons je uitdaging, we denken graag met je mee. 

Daag jij ons uit?

Heb je een uitdaging op het gebied van laserlassen? Of andere vormen van metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact op met Johan. We denken graag met je mee.

Ja, denk met me mee

Vertel ons je uitdaging en wij denken geheel vrijblijvend met je mee

Johan Rigters

Algemeen directeur