Blijvend excelleren

De visie om blijvend te kunnen excelleren leeft bij WE-Metal. Dit realiseren wij door de synergie tussen ons moderne machinepark en het vakmanschap van ons team, dat zich kenmerkt door jarenlange ervaring en continue ontwikkeling. 

Dit streven gaan we verder uitdragen aan onze klanten die dezelfde visie en ambitie delen. Klanten die gericht zijn op groei, ontwikkeling, innovatie, continue uitdaging en verbetering. WE-Metal is als geen ander in staat de aansluiting te maken op dit soort klanten. Als je werkt en denkt vanuit een soortgelijke visie en ambitie ontstaat ook hier synergie. 

Bij WE-Metal gaan we dan ook verder dan goede producten maken voor een goede prijs. Het gaat om elkaar kennen, begrijpen en vertrouwen om zo het beste van twee werelden te combineren. Het meedenken in oplossingen, verbeteren waar mogelijk en re-engineeren waar dat nodig is. Een uitdaging die WE-Metal maar al te graag aangaat om daarmee de klant verder te helpen.

Ons nieuwe motto: Samen maken we het mogelijk om te blijven groeien, ontwikkelen, innoveren en verbeteren.

WE-Metal - enabling performance

WE-Metal - enabling growth

WE-Metal - enabling innovation

WE-Metal - enabling improvement

WE-Metal - prestatie mogelijk maken

WE-Metal - groei mogelijk maken

WE-Metal - innovaties mogelijk maken

WE-Metal - verbeteringen mogelijk maken

De brug tussen prestatie, kwaliteit en verbetering

Om deze herpositionering te onderstrepen gaat WE-Metal verder met een nieuwe, frisse huisstijl. We blijven WE-Metal, het metaalbedrijf waar je volledig ontzorgd wordt op het gebied van metaalbewerking, maar onze nieuwe positionering straalt nóg beter uit wie we zijn en wat we doen. Met de nieuwe huisstijl maken we een brug tussen prestatie, kwaliteit en het mogelijk maken van verbeteringen. Wij willen samen met jou groeien. Wat jouw uitdaging ook is, we denken graag met je mee. 

Daag jij ons uit?

Bekijk hier onze nieuwe huisstijl